Fri fragt ved køb over 595,- i DK Gratis ombytning i vores butik E-mærket webshop minecookies.org Cookiemærket webshop
02. december 2019 / Gaveguide: Find den perfekte gave
 

Gaveguide: Find den perfekte gave

Smykker er altid en fin gave, som modtageren kan bære hver dag og som bruges i mange år. Dét at modtage en ring, et smukt armbånd eller ur eller en fin halskæde i julegave fra en man har kær vækker stor glæde og smykket bliver en form for minde af gavens afsender.

Mangler du inspiration til julegaven, har vi her samlet de mest populære gaveideer og delt dem op i kategorier, så du nu nemt kan lade dig inspirere til den perfekte julegave. Her finder du gaveforslag til:

Finn foran Min Guldsmed i Nærum

Om forfatteren

Min Guldsmed i Nærum er en familieejet virksomhed, som har sine rødder helt tilbage til 1999. Hos os finder du nøje udvalgte smykker, som vi personligt kan stå indenfor. Vores service og kvalitet er i top, og vi ønsker kun at give dig det bedste af det bedste.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid mere end velkommen til at besøge vores fysiske guldsmedeforretning på Nærumvænge Torv - eller ringe til os direkte på telefon 45 80 60 04.

Hos os finder du engagerede mennesker, der hver dag går på arbejde, super passionerede for at yde det allerbedste for dig. Vi gør os umage, og det skal du kunne mærke.

Vi leverer naturligvis dine kommende smykker med forsikret forsendelse til hele Danmark og yder samme gode vejledning og service online som i vores fysiske forretning.

Brillantsmykker


En brillant er er den mest kendte diamantslibning. Når du tænker på en diamant, tænker du nok på det vi i fagsprog kalder en brilliant. Og det siges jo, at Diamonds Are a Girl's Best Friend. Derfor er et skønt brillantsmykke en helt oplagt julegave-mulighed, hvis du skal forkæle konen, kæresten, veninden eller en anden, som elsker et flot smykke de kan bruge i mange år.

Brillant ombytningsserie

Du har måske hørt om ombytningsserier af brillanter både af ring, vedhæng og ørestikker før. Ideen med en ombytningsserie er, at du starter med en lille brillant i dit valgte smykke, som du betaler en pris for, når du køber det.

Modtageren af smykket skal så gemme bonnen og diamant beviset, og så kan de inden for 2 år altid komme og få ombyttet deres smykke. Når de kommer og får ombyttet deres smykke, som altid ombyttes til noget større, får de krediteret den fulde pris, som du gav for det forrige smykke. På den måde kan de blive ved med at ombytte deres brillantsmykker til et større og nyere smykke hvert andet år. Hos os i Min Guldsmed hedder vores ombytningsserie Jasmina.

Allianceringe

En alliancering går du ikke galt i byen med - Det er en klassisk og smuk ring. Den kan både bruges enkeltvis eller med flere allianceringe kombineret. Hos Min Guldsmed designer og producerer vi selv allianceringe på vores eget værksted, så du er sikret et dansk godt håndværk.

En af vores mest populære allianceringe er vores Mini Alliancering i 14 karat guld. En helt overdådig ring, som fås i både alm. guld, hvidguld og rosaguld, og du bestemmer også selv om brillanterne skal være blå, gule, cognac, grønne, pink eller hvide. I ringen bestemmer du også selv, om der skal være 8, 13 eller 21 sten i. På den måde kan du selv kombinere mulighederne og skabe den perfekte ring til den heldige modtager.

Øreringe

Julie Sandlau

Et navn du måske har hørt før i smykkeverden er Julie Sandlau. Julie Sandlau har i mange år været en toneangivende smykkedesigner på det skandinaviske marked, hvor hendes smukke og luksuriøse smykker har været meget populære.

Hos Min Guldsmed fører vi både ringe, halskæder, armbånd og øreringe fra mærket, og det fantastiske ved Julie Sandlaus smykker er, at de med deres feminine elegance passer og er populære hos alle aldersgruppe. Det er svært at gå galt i byen med et par fine øreringe fra Julie Sandlau som julegave til en kvinde.

Kollektionen spænder vidt, og der findes øreringe, som passer til ethvert behov og æstetisk præference. Vi har mange års erfaring med at hjælpe med at vælge det rigtige smykke til den rigtige anledning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om valg af smykke til julegaven.

ID Fine

Julie Sandlaus nye smykkemærke ID Fine kombinerer klassiske, unikke og trendy stilarter, så du kan skabe dit helt eget personlige look gennem smykkerne. Hvad end modtageren af gaven er til det elegante, minimalistiske eller klassiske, så er der noget for enhver smag hos ID Fine. Hos Min Guldsmed har vi et hav af forskellige øreringe fra ID Fine, så du nemt og let kan finde noget der falder i modtagerens smag.

Ure til ham

De fleste mænd bærer et ur nutildags. Mange modeller bliver i dag produceret til både herrer og damer, og den største forskel er oftest, at der er mere teknik i herreure samt at disse er oftest også større.

Hos Min Guldsmed leverer vi altid vores ure med garantibevis og i original æske. Skal vi pakke gaven ind med det samme, så giv os blot besked i kommentarfeltet på ordren, så sørger vi for, at uret er pænt pakket ind og klar til at komme under juletræet.

De mest populære ure til herre er blandt andet Ole Mathiesen og Citizen. Ole Mathiesen ure er dansk design når det er allerbedst. Urene fra dette mærke har et klassisk og stilrent design kombineret med en helt fantastisk kvalitet. Ole Mathiesen har skabt sig et internationalt navn gennem både grundighed samt et helt enestående blik for kvalitetsmaterialer.

Se endelig vores store udvalg af Ole Mathiesen ure. Har du brug for råd og vejledning til at vælge det perfekte ur til ham, så kom endelig forbi vores butik på Nærumvænge Torv 21 eller ring til os på 4580 6004, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at få styr på julegaven.

Et andet populært mærke inden for ure er Citizen, som er et japansk mærke. Her finder du smarte ure med blandt andet Bluetooth, som kan linkes op med modtagerens smartphone, så opkald, mails og sms’er m.m. kan modtages direkte på uret.

I vores sortiment af Citizen har vi også normale ure af stål i forskellige farver og i forskellige prisklasser alt efter hvad dit budget er til julegaven. Se endelig hele vores udvalg af Citizen ure og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Du finder bl.a. også Bering ure, Festina, Obaku m.m. i vores sortiment.

Ure til hende

Mange kvinder bærer også ur, og det vil uden tvivl glæde hende, hvis der lå et fint ur til hende under juletræet i år.

Til kvinder er Ole Mathiesen og Citizen også meget populære mærker. I Citizens udvalg finder du fx elegante dameur med krystaller på urkransen for et ekstra feminint touch samt Eco-Drive, som driver uret ved hjælp af lys. Derudover også Ole Mathiesen ure, hvor der også medfølger urkasse i rustfrit stål. De fleste Ole Mathiesen ure er af ridsefrit konveks safirglas og er vandtæt til 5 atm.

Vi har noget for enhver smag, hvad enten urskiven skal være lille og feminin eller en lidt større af slagsen. Du finder ure pyntet med diamanter i forskellige materialer samt i forskellige prisklasser alt efter hvad dit budget til hendes julegave er.