Fri fragt ved køb over 595,- i DK Gratis ombytning i vores butik E-mærket webshop minecookies.org Cookiemærket webshop


FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på minguldsmed.dk

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du;

  • Har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
  • Bæmærk at vi sender gratis til dig for alle ordrer over Kr. 500,00, derfor er der ingen refusion af fragtomkostninger, og du betaler selv omkostningen til os hvis du fortryder købet.

Bemærk at vi sender gratis til dig for alle ordrer over Kr. 500,00 derfor er der ingen refusion af fragtomkostninger, når man har opnået fri fragt. og du betaler selv omkostningen til os, hvis du fortryder købet. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten til Salg@minguldsmed.dk eller 4580 6004.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du kan enten vælge at bruge den medsendte formular eller formularen nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet: Hvis du har købt flere varer i samme ordre, kan du blot returnere de varer (husk gerne original emballage), som du ikke ønsker at modtage. Da vi fremsender gratis, kan vi desværre ikke returnere fragtomkostninger, som vi selv har betalt, når du fortryder en del af dit køb. Vi betaler al fragt til dig og du betaler al fragt til os.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til Min Guldsmed – Nærumvænge Torv 21, 2850 Nærum eller til e-mail Salg@minguldsmed.dk.

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.  Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, i visse tilfælde betyder det at du ikke kan få noget tilbage, så derfor undlad at anvende varen, hvis du er i tvivl om du ønsker varen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standdardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Undtaget ombytning og returnering er specialfremstillede eller specialtilpassede varer: Fx Fremstilling af forlovelse/vielsesringe, laserglas og smykker der tilpasses eller fremstilles på bestilling samt alle graverede varer.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Min Guldsmed – v/Guldsmed Grethe ApS
Nærumvænge Torv 21 – 
2850 Nærum

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. 
Det er dit eget ansvar at sikre forsendelsen så den ikke beskadiges eller forsvinder undervejs. Varen er som udgangspunkt både selve smykket/uret/dåbsartiklen mv. og den smykkeæske /ur emballage mv. varen er leveret i. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen. Det er således IKKE tilstrækkeligt fx bare at vikle papir om smykkeæsken, da den vil blive ramponeret under forsendelsen. Modtager vi varer der er beskadiget eller hvor original emballagen/æsken er beskadiget, kan det modregnes i varens pris inden tilbagebetaling. Er varen ødelagt under fragten, således at den ikke har en handelsmæssig værdi kan fortrydelsesretten ikke anvendes og købsprisen tilbagebetales ikke.
Brug af papkasser eller boble kuverter og lign. sikrere at du returnerer varen i ordentlig stand.

Varer der returneres pr efterkrav modtages ikke!

Du kan returnere varen til os ved at:
* Sende varen retur.
* Nægte modtagelsen af varen overfor GLS, hvis du samtidig giver os besked på fortrydelsen. 
* Returnere varen i vor fysiske butik i Nærum.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig. Har du betalt med betalingskort, tilbageføres beløbet altid til dette kort. Tilbageførsel til bank via registreringsnummer og kontonummer sker KUN når du har betalt med bankoverførsel. 
HUSK at medsende kvittering!

Hvad sker der hvis I måler forkert størrelse til Vielsesringe?
Vielsesringe specialfremstilles på bestilling og kan derfor som udgangspunkt ikke byttes.
Skulle det alligevel ske at I får målt forkert, gør vi selvfølgelig hvad vi kan for at hjælpe jer, og det lykkes som regel.
I de fleste tilfælde kan vi mod et gebyr på 200-350 pr ring, få ændret størrelsen. Dette kan dog i enkelte tilfælde være vanskeligt, så forsøg at måle rigtigt fra start!

Fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten skal gøres gældende.

Til:
Min Guldsmed v/Guldsmed Grethe ApS

CVR 3973 1452

Nærumvænge Torv 21
2850 Nærum
E-mail: Salg@minguldsmed.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:
Ordrenr: ______________
Bestilt den: __ /__ /____
Modtaget den: __ /__ /____
Forbrugerens navn: ________________
Forbrugerens adresse: ______________________________________________
Forbrugerens underskrift: ____________________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)