Fri fragt ved køb over 595,- i DK Gratis ombytning i vores butik E-mærket webshop minecookies.org Cookiemærket webshop

Reparationer

Hos Min Guldsmed tilbyder vi et hav af reparationer af smykker. Heriblandt kan vi fx polere, rhodinere, lodde, gravere og forgylde/forsølve/forkobbere dine smykker, og vi kan også udskifte batteriet i dit ur eller reparere det. Alle reparationer udføres på eget værksted i Nærum af en faglært guldsmed.


Bemærk venligst, at priserne er angivet i DKK inkl. moms og de er vejledende.

Prisen kan variere alt efter størrelse, længde, bredde, alder samt slid m.m. Den endelige pris er derfor individuel.

 

Hvilken reparation søger du efter?

Ring på værksted
Ring i hænder på værksted

Skal dit smykke repareres?

Hos os finder du engagerede mennesker, der hver dag går på arbejde, super passionerede for at yde det allerbedste for dig. Vi gør os umage, og det skal du kunne mærke.


Har du et smykke, som du ønsker repareret eller skal vi blot polere, rhodinere eller gravere det for at gøre det endnu pænere, så er du mere end velkommen til at besøge vores fysiske guldsmedeforretning i Nærum - eller ringe til os på telefon, hvor vi står klar til at vejlede dig med hvordan vi kan gøre dit smykke som nyt igen.Ring til os på:
Polering, rhodinering og lodning af ring

Er din guldkæde knækket fordi dit barn eller hund har fået fat i den, kan det altid betale sig at lodde den sammen igen. De fleste hvidguldsmykker er rhodinerede, når de er nye. Rhodineringen er en overflade ligesom en forgyldning er, og vil altid blive slidt af med tiden og brug. Så hvidguldsmykker bliver med tiden mere gyldne at se på, og har derfor også fået nogle skrammer. Når vi rhodinerer dine smykker efterser vi altid grebene på de indfattede sten, og er der sket noget med et greb, ringer vi gerne til dig og giver dit et tilbud på reparationen.


Polering

Polering af ringe op til 5 mm. bred

fra 300,-

Rhodinering

Inkl. tjek af greb for ringe op til 5 mm.

fra 600,-

Lodning af tynde kæder

Lodning af tynde kæder.

fra 325,-

Andre reparationer

Er perlekæden knækket eller blot blevet nusset, så omtrækker vi både på snor eller wire. Graveringer kan foretages på mange smykker eller pokaler. Med en gravering kan du få graveret dine dåbssmykker lige fra flagstænger til mormors gamle sølvske med hendes og dit navn på. Du kan ligeledes også få graveret din sportspokal.


Gravering dåb + pokaler

Startpris inkl. 3 første bogstaver - derefter 15,- pr. bogstav

fra 150,-

Omtrækning af perler

Startpris, herefter +5 kr. pr. perleknude / + 4 kr. pr. perle

fra 100,-

Forsølvning, forkobring og forgyldning

Trænger dine forgyldte sølvsmykker til en ny forgyldning, gør vi det gerne for dig. Har du et smukt gammelt fad eller andet der blot trænger til en genforsølvning, klarer vi også det. Det kan også være, at du har et barns første sko eller sut og få den forsølvet eller for kobberet. Det giver et fantastisk flot resultat er rigtigt flot, og mange minder kan blive bevaret i mange år fremover.


Forsølvning/forkobring

Genforsølvning/kobring af større vedhæng

fra 1200,-

Barnesko

Forsølvning/forkobring (ca. 1 måneds ventetid)

fra 1500,-

Forgyldning

Forgyldning af mindre smykker - pr. smykke

fra 400,-

Reparationer og batteriskift af ure

Reparationer af ure afhænger hvilket ur, som der er tale om - alt efter om det er fx Patek Phillipe - Omega - Tag Heuer - Longiness - Maurice Lacroix - Breitling - Lange & Sohne - Rolex - Hublot - IWC - Frederic Constance - og i den anden ende Skagen og Bering, som er mere et smukt design. De helt store bornholmere eller blot taffelure tager vi også ind. Priserne for reparationerne er individuelle, så kontakt os endelig på 4580 6004, hvis vi skal give dig et tilbud på en reparation af dit ur.


Batteriskift på ur

Normalt skift - pr. batteri (laves inden for 2 timer)

fra 125,-

Dykkerur

Skal trykprøves (ca. en uges ventetid)

fra 550,-

Har du brug for vejledning til reparation af dit smykke?

Hos Min Guldsmed er design og kvalitet i højsæde, og alt bliver lavet her i Danmark.
Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og give dig et tilbud på en reparation af dit smykke.


Ring til os på: