Fri fragt ved køb over 595,- i DK Gratis ombytning i vores butik E-mærket webshop minecookies.org Cookiemærket webshop

Find den helt rigtige forlovelsesringRing på værksted
Vielsesringe i guld
Håndlavede ringe

Vielsesringe til jeres store dagPopulære mærker


Håndlavede vielseringe

Julie Sandlau

Håndlavede vielseringe

ID Fine

Håndlavede vielseringe

Bonett

Håndlavede vielseringe

Obaku

Familieejet guldsmed siden 1999

Min Guldsmed i Nærum er en familieejet virksomhed, som har sine rødder helt tilbage til 1999.

Gennem de seneste 20 år har en ting været konstant; vores filosofi om at levere det absolut højeste niveau af service. Vi sætter en ære i vores personlige tilgang til smykker og fra vores butik i Nærum yder vi professionel og effektiv service til hele det danske land.

For dig betyder vores engagement og kærlighed til smykke håndværket, at du her har mulighed for at få unikke smykker af højeste kvalitet.


Smykke håndværket lever i bedste velgående

I modsætning til mange andre guldsmede fører vi vores egen kollektion af håndlavede guld, sølv og platin ringe med og uden isatte diamanter. I vores egen smykkekollektion har vi kombineret et traditionelt håndværk med de seneste design tendenser - alt imens vi bibeholder en høj kvalitet og god “value for money”.

I vores egen kollektion af diamantringe bruger vi altid som minimum diamanter af Top Wesselton SI kvalitet. Top Wesselton, også kendt som Fine White. Netop denne klassificering af diamanter betyder for dig, at dine diamanter er meget hvide og funklende. Diamanten af SI kvalitet giver dig en god diamant til en rimelig pris, da der under 10x forstørrelse er små indeslutninger, dog kan disse aldrig ses med det blotte øje.

Hos Min Guldsmed tilbyder vi desuden også en lang række af reparationer af smykker, som alle udføres på eget værksted i Nærum af en faglært guldsmed.

Alt fra de populære mærker

Udover vores egen kollektion finder du hos Min Guldsmed en bred vifte af de mest populære smykker fra både nationale og internationale leverandører. Vi fører bl.a. det fulde og eftertragtede katalog i vielsesringe fra Gerstner, som bl.a. vandt prisen i den mest prestigefyldte designkonkurrence The Red Dot Award i 2018. Derudover har vi også et stort udvalg af Julie Sandlau smykker på lager.

Det betyder, at hos os finder du både hverdags smykker, nye familie-smykker du kan lade gå i arv til dine børn og den helt perfekte vielsesring til den store dag. Vi mener, at smykker er til for at blive båret, ikke gemt væk i et smykkeskrin. Ejer du smykker som du ikke får brugt, så kan vi hjælpe dig med at smelte ædelmetallet om til et smykke der er mere dig og den tid du lever i. På den måde kan du bærer din historie hver dag.


Du møder et personale fyldt med passion

Personalet du møder, enten her online eller i vores guldsmedeforretning på Nærum Torv, er faguddannet eller har mange års erfaring og en stor passion for deres fag. Vi har løbende elever i forretningerne og har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i forretningerne eller kommer ind og giver en ekstra hånd omkring højtiderne.

Du møder med andre ord et personale der brænder for guldsmedefaget. Det er mere end et arbejde for os. Vi bruger ofte også vores ferier og fridage på at læse om nye tendenser indenfor vores fag. For os er guldsmede hvervet en livsstil.

Butikken i Nærum
Værkstedet